Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΛΙΓΟΚΡΑΤΙΑΣ


Η Κυριακή του Πάσχα, η Κυριακή της Ορθοδοξίας, η Κυριακή της Λιγοκρατίας.Στην χώρα που γεννήθηκε ο Λεωνίδας και οι 300, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Περικλής, Ο Κολοκοτρώνης, ο Βενιζέλος και οι άλλο 95 Σπουδαιότεροι Έλληνες έχουμε καταφέρει την κλωνοποίηση της Δημοκρατίας και τον ακρωτηριασμό της Αλήθειας μια Κυριακή κάθε 4 χρόνια περίπου. Για 1460 ημέρες περίπου βιώνουμε τον Εξευτελισμό, την Αγωνία της επιβίωσης, τον ασταμάτητο οχετό Ψεμάτων και Προσβολών ως Ένδοξος Λαός που το μόνο που θα θέλαμε είναι η Αξιοπρεπής διαβίωση σε ένα ευλογημένο τόπο σαν την Ελλάδα. Και τι λαμβάνουμε ως άρτον για να θρέψουμε τα παιδιά μας; Ατέλειωτο Ψέμα, Ανέντιμο Λόγο, Φανφάρες, Απειλές, Σκουπιδοδιάλογο και Υπερβολικό θόρυβο καθώς μιλούν όλοι την ίδια στιγμή, για να αποδείξουν τελικά τι; Ότι πρώτα Αυτοί οι 300 του Όθωνα πάσχουν από αυτά που προσπαθούν να μας πείσουν ότι πάσχουμε!!! Συμπτώματα όπως Λιγοτισμός, Ασέβεια, Αλαζονεία, Αμνησία, έλλειψη Αυτοκυριαρχίας είναι αυτά που ξεπηδούν μέσα από το ηλεκτρονικό γυαλί και λερώνουν την συνείδηση και την σκέψη ,την κρίση των Ελλήνων. Τηλεμαχίες ως στημένες σκηνές από ταινία "Προσεχώς". Είναι δυνατόν 300 ΝεοΠλούσιοι να θέλουν την εξουσία για να ξεδιψάσουν τον Εγωισμό τους, τις υλικές πείνες τους και να αδιαφορούν για το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της Ελλάδας; Είναι πράγματι Έλληνες; ή απλά μιλούν Ελληνικά και έχουν Ελληνικά ονόματα. Είναι από τον πλανήτη Γη; ή έχουν έλθει από το διάστημα; Πως είναι δυνατόν ο φτωχός που έγινε πλούσιος ή ο πλούσιος που έγινε πλουσιότερος να νιώθουν τα εκατομμύρια των φτωχών; Πως ο λερωμένος που ζεί μέσα στις λάσπες να νιώσει τον καθαρό όταν του πετούν λάσπη και τον λερώνουν;
Τι νιώθουν; Μπορούν να βιώσουν την ανέχεια; την ανεργία; τον τρόμο της αρρώστειας; το πνίξιμο κάθε επιθυμίας που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τόσοι απλοί άνθρωποι; Χιλιάδες Ευρώ ως μισθός θάβουν την ανέχεια, 2 τετραετίες είναι αρκετές για να μην μείνουν ποτέ ξανά άνεργοι, έχουν ότι καλύτερο υπάρχει για την υγεία στην τσέπη τους και κάθε επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα. Άρα; τι νιώθετε Ρε; που ματώνετε εσείς; Τι τρέχει στις φλέβες σας; Πώς κλείνετε τα μάτια σας το βράδυ; Είστε Άνθρωποι; Δηλαδή θρώσκετε Άνω και αυτό είναι αρκετό; Τι είδους όντα είστε εσείς που ζείτε ως Άνθρωποι, τρέφεστε ως Άνθρωποι αλλά χρησιμοποιείτε τον Άνθρωπο ως εμπόρευμα για να αγοράσετε μια θέση στον Επίγειο Παράδεισο.
Άρα αν είστε πραγματικά άνθρωποι τότε πουλάτε τον εαυτό σας και αυτό είναι η μεγαλύτερη αρρώστεια της Εξουσίας που δεν μπορεί να αυτοκυριαρχήσει τα πάθη της ή δεν είστε Άνθρωποι και άρα "Παρακαλούμε πολύ γυρίστε στον κόσμο σας, στον πλανήτη σας, στο σύμπαν σας" διότι μολύνετε την Ζωή αυτού του Ειρηνικού και Φιλόξενου πλανήτη που οι Αρχαίοι ονόμασαν Γη.
Η Κυριακή της Λιγοκρατίας που πεθαίνει για να αυτοαποδειχθεί και καλεί εμάς τους απλούς να γράψουμε με την βλακεία μας, την αδυναμία μας, τον ρομαντισμό μας ένα ακόμα Συγχωροχάρτι για τους Κολασμένους. Ας μην ξυπνήσει κανείς εκείνη την Κυριακή, ας μείνει το χαρτί ανέγγιχτο, ας μείνουν οι Κολασμένοι γυμνοί μπροστά στον καθρέφτη τους μπας και καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν χωρίς τα Συγχωροχάρτια και την Κυριακή του Λιγοτισμού ας γυρίσουν πίσω στον κόσμο τους.

Θεέ και Κύριε φώτισε την κρίση και τα όνειρα των Αμαρτολών.
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!