Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Οι Δανειστές και οι Χελώνες

Δόντια Να Τρίζουν, Άνθρωποι με σκυμένα κεφάλια και Ανείπωτη Ντροπή για τους πολιτικούς Εγκληματίες αυτής της Πατρίδας. 
Σκουριασμέμα παλιοσίδερα είναι πλέον τα συντρίμια του δυστυχήματος με το Ελληνικό Χρηματιστήριο πριν λίγα χρόνια. 
Ξεθωριαμένες και σκονισμένες σελίδες τα σκάνδαλα της προηγούμενης πενταετίας και Κούφια, ψεύτικα τα λόγια: "Λεφτά υπάρχουν" αλλά μας έκρυψε από πού θα τα κλέψει. 


Όλα ξενχιούνται και τίποτα δεν τους σταματά. Όλα γκρεμίζονται και κανένας δεν αντιδρά... Συγχαρητήρια!!! Είμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!


Η απίστευτη ιστορία των ληστών που πιάστηκαν από τους ιδιοκτήτες των χρημάτων και τώρα προσπαθούν να κλέψουν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών για να ξεχρεώσουν τους Ευρωπαίους κυρίους. Δηλαδή κλέβω για να επιστέψω πίσω τα κλεμένα του άλλου. Παγκόσμια πατέντα ή Ελληνική σχολή Κλεφτών? Εγώ έμαθα στο σχολείο για τους Αρματωλούς και τους Κλέφτες που έσωσαν την Ελλάδα στα χρόνια της Τουρκοκρατίας και τώρα θα αναγκαστώ να εξηγήσω στα παιδιά μας για τους Πολιτικούς και Κλέφτες που κατέστρεψαν την Ελλάδα. 
Τι παραμύθι να σκαρφιστώ άραγε? Είναι Έλληνες που έπεσαν θύματα της Αλαζονείας και της Πείνας τους για Πλούτο και Εξουσία? Είναι τάχα Άσχετοι εραστές της καρέκλας που τον έχωναν όπου έβρισκαν και τώρα μας έχουν μολύνει Όλους και κινδυνεύουμε να αφανιστούμε ως λαός? Το ένα το κλεφτόπουλο λέει: Δεν διάβασα τις οδηγίες και έκαψα το μέλλον των παιδιών σας!!! Το άλλο το κλεφτόπουλο ζητά να γίνει ο Αλή Μπαμπάς με αυτοδυναμία για να σώσει τον λαό από τα χειρότερα??? Και με ρωτάει το παιδάκι... Υπάρχει μπαμπά χειρότερο να πάθω από το ότι δεν έχω ΜΕΛΛΟΝ??? Καταλαβαίνεις τι γίνεται? Σε ρωτά το Μέλλον της Ζωής αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να μην έχει Μέλλον!!! 
Ο ψηλός με το μουστάκι ζει σε γυάλα με τα λεφτά να φτιάχνουν το ανατομικό και άνετο στρώμα του και οι άλλοι οι πειναλέοι να περιμένουν αν και πότε θα αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για Αρχικαραγκιόζης στο ΠΑνωλέθριο Σύστημα Ολικής Καταστροφής... Και όλους αυτού τους κακομοιραίους ήλθε να συντονίσει ο Πάπας των Δανειστών που μιλά σαν να έχει κατεβάσει ένα κουτί χάπια...Αργά σταθερά και επαγγελματικά λόγια σαν τον γιατρό που ανακοινώνει τον Θάνατο του εμποράκου στους φτωχούς συγγενείς και παράλληλα τους ενημερώνει ότι χρωστούσε πολλά ο μακαρίτης και ότι και να λένε αυτοί και μόνο αυτοί πρέπει να εξοφλήσουν τα δυσβάσταχτα χρέη του!!!
Ο αετός με τα γυαλιά δεν μασάει τίποτα... Κολοτούμπες, κολοτούμπες μέχρι να βρει με ανάποδη κολοτούμπα τον θρόνο της Δημοκρατίας ως άλλος ακροβάτης στο Τσίρκο της Ελλάδας...και να θρονιαστεί.
Και μέσα σε όλα αυτά οι Απίστευτοι αμόλυντοι που ποτέ δεν έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι να φωνάζουν, να ουρλιάζουν μες τα αυτιά μας: ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ, ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ, ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ!!!!! Χωρίς να σου δίνουν ούτε ένα σωσίβιο να πιαστείς ούτε μια λέξη προς τα που είναι η Έξοδος κινδύνου, έλεος πια. Ανίκανοι να πλησιάσουν τα θύματα του πολέμου που ζούμε η Αρκούδα, ο Μεγαλομπεμπές και η Κοντομαλλούσα με τα γουρλωτά ματάκια...


Ένα Τσίρκο η Ελλάς και ανίδαιος ο Κλόουν. Και να μην ξεχάσω...να ταίσω τις χελώνες της οικονομικής ανάπτυξης!!!


Με τα μάτια τους γυρεύουν Όπου είν’ αίματα πηχτά, Και μες στ’ αίματα χορεύουν Με βρυχίσματα βραχνά. 55η στροφή 


ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!