Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2007

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ


Η απόγνωση καλύπτει τα όνειρά σου, παγώνει την αναπνοή σου, δεν έχεις κάποιον που να σου απλώσει χέρι βοηθείας. Έχεις κάνει κάθε προσπάθεια μα κανείς δεν ακούει μέσα από την προσωπική ευτυχία του, τον δικό του τακτοποιημένο κόσμο, την χαρούμενη καθημερινότητά του. Οι δικοί σου άνθρωποι δεν βλέπουν τίποτα, δεν ακούν τίποτα, δεν κάνουν τίποτα. Και έτσι ξαφνικά ακούγεται μεσ'το μυαλό σου η φράση "Άνοιξε η γη και τον κατάπιε". Για εσένα ακούγεται σαν μιά γλυκιά μελωδία που χαλαρώνει τα νεύρα σου, απομακρύνει το άγχος σου και τελικά είναι το πιό γρήγορο πράγμα που θες και μπορείς να κάνεις χωρίς την βοήθεια κανενός. Αλλά η γη δεν ανοίγει και εσύ δεν καταπίνεσαι, δεν χαλαρώνεις, δεν εξαφανίζεσαι με μιάς, είσαι εδώ μπροστά στο αδιέξοδό σου, αγκαλιά με την δυστυχία και τους φόβους σου. Τότε είναι που παίρνεις τον δρόμο και όπου σε βγάλει, εξαφανίζεσαι από μόνος σου!!! Τότε είναι που όλοι οι δικοί σου άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι να σε βρούν, σε αναζητούν απεγνωσμένα χωρίς αποτέλεσμα. Τότε γίνεσαι επιθυμητός, αγαπητός, έχεις εκπλήξει όλους, είσαι ο καλός, ο ήσυχος, ο φιλικός, αυτός που τώρα λείπει σε όλους, που προκαλεί οδύνη και μόνο η σκέψη ότι ίσως σου συνέβη κάτι κακό!!! Το κακό συνέβη πολύ καιρό πριν Ανόητοι και Αμετανόητοι Εγωϊστές!!! Τότε που ο Άνθρωπος ζητούσε λίγη βοήθεια, λίγη κατανόηση , λίγη υποστήριξη και εσείς του σερβίρατε πολλή αδιαφορία, πολλή απάθεια και πολύ Εγωϊσμό.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται και η χαζή από το κουτί και βάζει λυτούς και δεμένους για να βρούν τα ίχνη σου ή τι απέγινες; πάρε σε παρακαλώ ένα τηλέφωνο, είσαι καλά; και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα. Είναι εμετική η διαδικασία όπου από τηλεφώνου χρήζονται κάποιοι ως άλλοι "Σέρλοκ Χόλμς" που θυμούνται ότι σε είδαν πριν 2 μήνες να περιφέρεσαι στην πλατεία και σε θυμούνται, ε; ή ότι σε συνάντησαν και τους ζήτησες λίγα χρήματα,ε; και η χαζή έγινε "Σούπερ" Επιθεωρήτρια Αναζήτησης Αγνοουμένων πουλώντας Ηρωϊσμό και Ανιδιοτέλεια με το κιλό μέσα από το Αγαπημένο κουτί των Αποτελειωμένων.
Τι ωραίο πανυγηράκι, τι ωραίος πανικούλης συναισθημάτων για τα αθώα Αποτελειωμένα που στέκονται μπροστά στην κούτα της Συντέλειας του Μυαλού. Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά, καίγονται τα καλώδια, είναι η ώρα που θα πάρουν να πούν ότι σε είδαν εδώ, εκεί, ίσως, μπορεί και όλα αυτά γιατί;;; Για να τους ακούσουν οι φίλοι, οι συνάδελφοι, η γιαγιά στο χωριό ότι βγήκαν στο κουτί, τον Ναό της Υπέρτατης Υποκρισίας. Τρελή ικανοποίηση του μικρού Εγώ, του απορριπτέου, του άσημου της διπλανής πόρτας που βγήκε στο κουτί και μεταμορφώθηκε στον αποδεκτό, τον έξυπνο, τον φιλάνθρωπο έτοιμο να βοηθήσει στην ανεύρεσή σου, Ε;;;
Και εσύ είσαι εκεί κάπου έξω ακόμα πνιγμένος, αγκαλιά με τα αδιέξοδά σου, τους φόβους σου, παρασύρεσαι από το ποτάμι του χρόνου ανήμπορος να βγείς μέσα από την κύτη της απόγνωσής σου. Μηδέν βοήθεια ρε'σείς!!! Μηδέν οίκτος ρε'σείς!!! Μηδέν έλεος ρε'σείς!!! Μηδέν ντροπή ρε'σείς!!! Όλα ΜΗΔΕΝ και ΤΙΠΟΤΑ... Από τότε που ο πρώτος άνθρωπος είπε την λέξη "Εμπόριο" ο άνθρωπος πουλάει την ψυχή του, τον πόνο του, την συνείδησή του, την εξαφάνισή του, την βλακεία του, την αμάθειά του, τα όργανά του, Τα Πάντα... Αφήστε τους επιτέλους να καούν στην Πυρά του μαρτυρίου τους και να αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους. Μην τους ψάχνετε άλλο ΡΕ!!! Μην τους βρείτε, είναι ακριβώς δίπλα σας αλλά δεν θέλετε να τους δείτε, απλά θέλετε να γίνουν τα παιχνίδια σας για να ικανοποιήσετε τον "Παγκόσμιο σκοπό του Εμπορίου" το Κέρδος υλικό ή ψυχικό...τα σκαλοπάτια που θα πατήσετε πάνω τους για να βγείτε από τον λάκο της ανυπαρξίας σας και της απληστίας σας...
Οι 3 στους 10 που χάθηκαν έχουν πράγματι προβλήματα υγείας και χάνονται από την αδιαφορία των δικών τους. Οι άλλοι 7 όμως, θέλουν και χάνονται ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!.
Θέλουν να χαθούν και δεν σέβεστε την επιλογή τους!!!

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007

Η ΤΣΙΚΝΟ-ΠΕΜΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ


Τίμα τον Πατέρα σου και την Μητέρα σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης της αγαθής ης κύριος ο θεός σου δίδωσιν σοι.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πολλοί την διδάχθηκαν στο σχολείο από το μάθημα των Θρησκευτικών αλλά δεν την ακολουθούν στις ημέρες μας ή την αγνοούν παντελώς. Άρα αγνούν και την λέξη Τιμή που σχετίζεται με την Ανθρώπινη ζωή. Την άλλη έννοια της τιμής του προϊόντος, των υπηρεσιών, των διευκολύνσεων, των μέσων, της εξαγοράς συνειδήσεων την γνωρίζουν πολύ καλά και πάρα πολύ καλά την διαχειρίζονται!!!
Η τιμή του Ανθρώπου έχει πέσει σήμερα πολύ χαμηλά διότι υπάρχει μεγάλη προσφορά. Αναλογιστείτε, 6.5 δισεκατομύρια Άνθρωποι ζούν στον πλανήτη μας, οπότε δεν αξίζει και πολλά η Ανθρώπινη ζωή. Φτηνή και αναλώσιμη χωρίς ιδιαίτερη Αξία.
Την συναντούμε σε πολλά χρώματα, μεγέθη και έτος παραγωγής.
Όπως τότε στους Δίδυμους που δεν τους κάηκε κανένα καρφί γιατί μερικές χιλιάδες έχασαν την ζωή τους για να πάνε καλά οι δουλειές των Αφεντικών στην Ανατολή.
Τι αξία να έχει άραγε η ζωή 21 Ανθρώπων που σαν σήμερα 8 Φεβρουαρίου το έτος 1981 έχασαν την ζωή τους, επειδή είχαν την ατυχία να αγαπούν το ποδόσφαιρο και γιατί κάποιοι δεν είχαν παρακολουθήσει το μάθημα των Θρησκευτικών που έλεγα λίγο πριν. Αιωνία η μνήμη όλων των Ανθρώπων που έχασαν, χάνουν και θα χάσουν την ζωή τους γιατί κάποιοι Άλλοι το μόνο που γνωρίζουν από την Πέμπτη "Εντολή της Παλαιάς Διαθήκης" είναι η Τσικνοπέμπτη!!! Ως κτήνη καταβροχθίζουν κρέας μαγειρεμένο, πίνουν κρασί και μετά καυχόνται ότι (Έσκασαν στο Φαΐ!!!).
Θεέ μου, μακάρι να ήταν κάθε ημέρα Τσικνοπέμπτη και Αυτοί οι Απάνθρωποι να καταβροχθίζουν κρέας μαγειρεμένο!!! θα γλίτωναν όλοι οι άλλοι Άνθρωποι και δεν θα έχαναν την ζωή τους έτσι απλά, επειδή έχουν μικρή αξία ή καθόλου αξία σύμφωνα με την Απαξιωτική φιλοσοφία τους και το δόγμα του "ΕΓΩ".
Σας παρακαλώ Μοσχάρια Φάτε τους ανθρώπους, αρνάκια Φάτε τους ανθρώπους, κατσίκια Φάτε τους ανθρώπους, πρόβατα Φάτε τους ανθρώπους. Εδραιώστε και εσείς την δική σας ΤσικνοΑπανθρωπιάδα για να γλεντάτε και εσείς όπως Αυτοί σε βάρος σας.
Αν δεν Τιμάτε τον Πατέρα και την Μητέρα σας Πώς θα Τιμήσετε τις ζωές των άλλων Πατέρων, Μητέρων και των Τέκνων τους, Ε;
Τι είναι πιό δύσκολο;
Να αμαρτήσεις 1000 φορές ή να μην αμαρτήσεις Μία φορά;
Για να κρατήσεις μιά Αξία ζωντανή πρέπει να την ρίξεις στην Ερήμο της Απανθρωπιάς...

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2007

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ; ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ 8; ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ 3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΟ 6. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ 3 ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ, Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ; ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ 6 ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ, ΤΑ ΛΑΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΣΕ 0!!!
37 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΘΕΑΣΗΣ, 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, 1ΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΙΜ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ; ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΝΗΣΙ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ, ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΕΡΔΟΣ.
854 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ,
16000 ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΕ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΜΑΓΕΙΑ Ε; Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΔΟΛΛΑΡΙΟ (ΗΠΑ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΟΣ ΧΟΥΝΤΙΝΙ!!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ: ΤΟ 2005 10,1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ 5ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!
ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒOYN ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ!!! ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ...

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ


ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΚΑΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ, ΞΕΝΩΝΩΝ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ, ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ, BARS, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΔΙΠΛΑ Η ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΟΛΑ ΕΞΩ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 23 ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ.
ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΟ, ΠΛΟΥΣΙΟ, ΑΦΡΑΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ;
ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΦΤΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ (ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΔΡΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ) ΣΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ;
ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ; ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ, ΠΡΟΠΕΡΣΥΝΑ ΜΠΑΓΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ MERCEDES SLK, LAND ROVERS ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.
ΤΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ; ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΤΕ!!! Η ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!!! ΑΣ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΙΟΝΑΚΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, Ε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙΑ.
ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ GUINNESS RECORDS
“ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ”

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!
ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΑ. ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ....ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2007

Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΔΗΣΗ


Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΤΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ. ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΒΟΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΚΟΝΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΦΩΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΕΝΤΑΣΗ, ΨΕΥΔΗ, ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΕΡΑΣ-ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΡΟ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗ-ΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ!!! ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!! ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Ο ΔΑΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΤΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ, ΤΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΥΝ. ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΜΙΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ Η Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΝΤΟΜΗ, ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ, ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ, Ο ΔΑΜΑΣΤΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΤΙΜΕΣ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007

ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ


ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΣΑΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ. ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΞΑΝΑ.
ΟΛΗ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΝΕΙΡΑ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΛΑΘΗ, ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΞΕΧΝΩ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΒΙΚΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΚΛΑΜΑ ΣΕ "ΠΑΚΕΤΟ", ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΤΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΗΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ 45ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!