Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥ




















Αναμονή 273 ημερών για να φτάσουμε εδώ.
Εδώ που όλοι οι κολλητοί Επώνυμοι είναι καθαροί και ο μικρός άγνωστος Γιώργος είναι ύποπτος. Οι 300 πατέρες δούλεψαν σκληρά μέχρι την 2η πρωινή για να αδράξουν ο καθένας τα δικά του καλά.

Η συμμορία του "Μπούλη" διαφημίζεται ως Εθνοσωτήρας που δεν διστάζει να παλεύει με τα λιοντάρια για να λάμψει η "Αλήθεια". Δεν μας λέει όμως την δική του αλήθεια για το πόσο πολύ θέλει την καρέκλα της εξουσίας και την Δύναμη του Κυβερνήτη. Φυσικά θα ξεστομίσει ότι χρειάζεται για να εξαπατήσει τον Κυρίαρχο λαό που έχει λιώσει μέσα στην Ανέχεια και την Μείωση όσων κατέχει ακόμα.

Ο κύριος "Χίπο ως αρχηγός της αγέλης που ξέσκιζε τις σάρκες της Ελλάδας για 30 ολόκληρα χρόνια προσπάθησε να δείξει τα δόντια του στον Μπούλη ξέροντας πολύ καλά ότι ο "Ψηλός" είναι δίπλα του και τον έχει ήδη ξεπλύνει από τα αίματα του Ελληνικού Κράτους που είχε γεμίσει αυτός και όλοι όσοι  βρήκαν στο διάβα τους ότι Δημόσιο και πολύτιμο είχε αυτός εδώ ο τόπος. Με βρυχθιμούς και ουρλιαχτά προσπάθησε να πει ότι δεν θα πληρώσει τίποτα γιατί δεν έχει καμμία σχέση με τα Εθνικά εγκλήματα.

Ο "Ψηλός" κοιτά από ψηλά σαν αετός τα κακόμοιρα ζωάκια εκεί κάτω να δαγκώνονται, να ξεσκίζονται, να ματώνουν και λουσμένος μέσα στον άκρατο εγωισμό του εγγυάται το Φως, την Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη... Ποιά ανάπτυξη; Προσοχή γιατί η μόνη σίγουρη ανάπτυξη προς το παρόν είναι αυτή του σκοταδιού και της αιθαλομίχλης που βοηθά στην κάλυψη των φίλων Τεράτων έτσι ώστε να γλιτώσουν για μια ακόμα φορά την "Θεία Δίκη".

Οι άλλοι πατέρες παλεύουν ακόμα για να ακουστούν. Βλέπετε ο Κυρίαρχος λαός έχει κλειστά τα αυτιά του σε όσους δεν τάζουν Λαγούς και Πετραχήλια. Κατακαημένοι και Επίχρυσοι πατέρες θέλουν αλλά δεν μπορούν χωρίς την ώθηση του Έλληνα. Αν έχουν ακόμα δύναμη ας συνεχίσουν. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεφύγουν από τα όρια της "Αθηναϊκής Δημοκρατίας".

Και τέλος, όλοι αυτοί οι αισχροί καταγραφείς των ντροπών της Κοινοβολευτικής Εταιρείας τρίβουν τα χέρια τους από χαρά διότι έχουν θέματα, λόγια, σκηνές αντιδικιών, υπονοούμενα και αναλύσεις της κακιάς ώρας. Ανοίξτε την Κούτα για να χαρείτε τους ποταμούς της βλακείας και του σοβαροφανούς διαλόγου να προσπαθούν να ξεπλύνουν τις λάσπες έτσι ώστε να δούμε τάχα την λάμψη της Αλήθειας πίσω από όλα αυτά τα σκουπίδια που απλόχερα μας πέταξαν στα μούτρα ο "Μπούλης", ο "Χίπο", ο "Ψηλός" και ο "μικρός ανώνυμος" Γιώργος.

Και μην ξεχνάτε οι Δημοσιο γραφιάδες δεν είναι κανίβαλλοι αλλά τρώνε σάρκες.
Δεν είναι βαμπίρ αλλά πίνουν το αίμα των όσων βάζουν στο στόμα τους.
Δεν βρώμικοι γιατί δεν αναφέρεται κανένας τους σε λίστες αλλά μήπως έχουμε ακούσει κανένα όνομα από δαύτους να ξεστομίζεται από συνάδελφό τους;
Όλο για Μεγαλο γραφιάδες λένε και ότι υπάρχουν σίγουρα αρκετοί βρώμικοι αλλά όλως τυχαίως κανένα όνομα... χρόνια τώρα. Κατα τα άλλά γνωρίζουν όλες τις αμαρτίες των πατέρων και αν δεν τις γνωρίζουν τις ανακαλύπτουν χωρίς πρόβλημα! Και όμως κανένα όνομα από την δική τους αγέλη...

Μήπως η Τυφλή Δικαιοσύνη πρέπει τελικά να βρεί το Φως της;

Δεν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας ποτέ
και ποτέ δεν θα σωθούμε Έλληνές μου...
Ας πούμε ναι έκανα Λάθος
για να δούμε το Φως στου τούνελ το βάθος...


55η στροφή Με τα μάτια τους γυρεύουν Όπου είν’ αίματα πηχτά, Και μες στ’ αίματα χορεύουν Με βρυχίσματα βραχνά.

 Αγαπάτε Αλλήλους και Ζείτε σε Παραλλήλους!!!