Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ???



Δύο καρπούζια με το ένα χέρι γίνεται; Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω αλλά παρακάτω αναφέρω δύο γεγονότα που με έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες 2 εβδομάδες. 


Καρπούζι πρώτο: 


Τα Ιερά και Όσια λένε κάποιοι και ξεσκίζουν κάθε έννοια κριτικής εναντίον εταιρίας κινητής τηλεφωνίας με αφορμή διαφημιστική καμπάνια που έχει ως θέμα την "Επανάσταση του 21". Αλαλαγμοί, οδυρμοί, κραυγές Εθνικοφροσύνης, ψευδοκλάματα Ελλήνων Πατριωτών, απάνθρωπες κατάρες για τους ανθρώπους που σχεδιάσαν και υλοποίησαν αυτό διαφημιστικό και δηλώσεις με βαριές κατηγορίες για Προδοσίες Ιερών Συμβόλων και Ηρωικών Προσωπικοτήτων της Ελληνικής Ιστορίας. Τι λέτε ΡΕ Απίθανοι;;; Τι λέτε ΡΕ Τσαρλατάνοι;;; Τι λέτε ΡΕ Παραμυθάδες;;; Εσείς τα είδατε όλα αυτά τα Τρομερά και Απαίσια και Αναίσχυντα και Μειοδοτικά και Ανθελληνικά;;; Εσείς που δεν ξέρετε το όνομα του παππά της Ενορίας σας μα ούτε και σε ποιόν Άγιο είναι αφιερωμένη η εκκλησία σας. Εσείς που μαζεύστε σαν τον όχλο στην λιτανεία της Μεγάλης Παρασκευής και σέρνεστε πίσω από τον Επιτάφιο με τα κινητά στο αυτί, την φλυαρία και τα κουτσομπολικά σχόλια με τον διπλάνό σας, με το τσιγάρο στο στόμα και το μίνι μέχρι τον λαιμό, την μπογιά στην μούρη και απίστευτο χτένισμα στα μαλλιά. Εσείς που φέρεστε σαν σε πάρτυ ενώ βρίσκεστε στην Νεκρώσιμη ακολουθία του Κυρίου. Και φυσικά είστε εσείς ΡΕ Απίστευτοι που έρχεστε στην εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης 10 λεπτά πριν την Ανάσταση για να ακούσετε το Χριστός Ανέστη και μετά τρεχάλα σπίτι για την μαγειρίτσα έτσι ώστε στις μία να είστε έξω από τα Μπουζουκαζίδικα και τα Κλάμπς να παρακαλάτε για να μπείτε να ξεφαντώσετε, λόγω των Γιορτών ντε. Εσείς είστε ΡΕ Ξεφτίλες;;; που δεν κάνετε τίποτα ενώ ακούτε καθημερινά τα παιδιά σας, τα ανήψια σας, τα εγγόνια σας να έχουν καταργήσει τα ονόματά τους και όλα να αποκαλούν το ένα το άλλο ΜΑΛΑΚΑ, ΜΑΛΑΚΑ και ΜΑΛΑΚΑ!!!! Εσείς είστε ΡΕ Λαμόγια που έχετε ως την πιό πρόχειρη, καθημερινή βρισιά τον Χριστό και την Παναγία;;; Εσείς είστε ΡΕ που δεν έχετε φροντίσει να ξέρουν οι νέοι σήμερα ότι "Η Ελληνική Επανάσταση του 21" δεν έγινε στο Αλβανικό μέτωπο και η Εισβολή των στρατευμάτων Κατοχής του Χίτλερ δεν έγινε στην Τροπολιτσά αλλά στην Αθήνα του 1941. Εσείς τώρα προσβληθήκατε και διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας;;;; Σιγά την ζημιά που πάθατε Έλληνες από μια διαφήμιση ενώ την ολική καταστροφή της Εθνικής ταυτότητας που δεν έχετε και δεν σας πανικοβάλλει καθόλου η απώλειά της ενώ περνούν τα χρόνια ούτε που την φαντάζεστε!!! 
Α, ξέχασα!!! αυτή τη κακομοίρα που παριστάνει την ΣΤΑΡ σε κανάλι της Ελληνικής ΧαβούζαΌρασης και σχεδόν γυμνή σας παρουσιάζει τον καιρό της επόμενης ημέρας μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών δεν σας εξοργίζει Ε;;;;;;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ κάθε βράδυ;;;; 
ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ τηλεοπτική ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.......


Καρπούζι δεύτερο:


Αν δεν κάνω λάθος ο καθένας από εμάς επιθυμεί, ονειρεύεται, προσπαθεί και τελικά επιλέγει την δουλειά που κάνει για να ζήσει μια Αξιοπρεπή ζωή σε τούτο τον κόσμο που βρισκόμαστε. Αφού δεν κάνω λάθος να ρωτήσω κάτι; Ωραία, οι Δημόσιοι υπάλληλοι ας μου απαντήσουν γιατί διάλεξαν την δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια ή μόλις άρχισαν;;;; Αναγκάστηκαν; το δέχομαι, την επιθυμούσαν πολύ; ήταν η τελευταία επιλογή τους; Όλοι γνωρίζουμε από γραμματικής άποψης ίσως τι σημαίνει Δικαίωμα και τι Υποχρέωση. Δικαίωμα του Δημοσίου υπαλλήλου είναι να ζητά Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και Αμοιβή για αυτό που προσφέρει και Βασική υποχρέωσή του είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό για να προσφέρει στον Ελληνα πολίτη και το Ελληνικό Κράτος. Τώρα βγαίνει στον δρόμο διαμαρτυρόμενος ΓΙΑΤΙ; Έχει ζυγίσει ότι προσφέρει 10 και τον αμοίβουν με 5 για παράδειγμα ή ότι είναι εντάξει στις Υποχρεώσεις του με 8 και του αναγνωρίζουν 3 (Οι μονάδες μέτρησεις είναι τυχαίες). Γιατί διαμαρτύρεται ρε παιδιά;;;; Γιατί έχει φτιάξει τον δικό του Νόμο συνδιαλλαγών, εξυπηρέτησης, τιμολόγησης υπηρεσιών, Ασέβειας και Αγένειας προς τον Έλληνα πολίτη, γιατί κάποιοι από αυτούς ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ με τις παρανομίες που εξυπηρετούν, τις χάρες και τις ειδικές υπηρεσίες που παρέχουν;;;; Και τώρα Τι;;;; Είπαμε όλοι ότι η Κρίση είναι πλέον μέσα μας και πρέπει να κοπούν κάποια Προνόμια κάποιων Δημοσίων υπαλλήλων για να βοηθηθεί η Ελληνική Οικονομία. Και αυτοί, οι Αυτόνομοι, οι Καλοταϊσμενοι, οι Αρχιτεμπέληδες φωνάζουν για την διακοπή της Απόλαυσης που λαμβάνουν εδώ και τόσα χρόνια. Θέλουν μήπως να μετρηθεί η Ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν ο καθένας από αυτούς, η ταχύτητα διαχείρησης των αιτημάτων των πολιτών, οι γνώσεις τους στο να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που τους παρέχουμε εμείς οι άλλοι Έλληνες για να μας εξυπηρετούν όπως είπαμε ότι έχουν Υποχρέωση (Υπάλληλος νοσοκομείου ή Εφορίας συμπληρώνει ολόκληρο έντυπο πληκτρολογώντας με ένα μόνο δάκτυλο) Φαντάζεστε σε τι χρόνο τελειώνει τον πολίτη που βρίσκεται μπροστά σας και πότε θα φτάσει η σειρά σας!!!! Θέλουν να μετρηθεί κάθε 12 μήνες η απόδοσή τους, συμπεριφορά τους και αν είναι ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!  ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, Άλλοι πολίτες ελέγχονται καθημερινά για το τι κάνουν, πως το κάνουν, πως μίλησαν, γιατί άργησαν να εξυπηρετήσουν και αν δεν ικανοποιούν τα μέτρα και τα σταθμά της Διεύθυνσης μπαίνουν σε διαδικασία είτε να βελτιωθούν ή να Αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. 
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.


ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΥΧΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΠΑΡΑ 20 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ 20 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ(ΜΟΝΟ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 40 ΛΕΠΤΑ) 
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΙΚΕΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! 
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΣΑΣ;;;



ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!