Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ


Και τώρα η άλλη πλευρά του νομίσματος βαμμένη μέσα στο αίμα ενός παδιού. Χαμογελάστε δεν είναι όνειρο, δεν θα τελειώσει το φίλμ κια θα βγείτε από την αίθουσα προβολής για να γυρίσετε στα σπίτια σας. Θάνατος σας τρατάρει και εσείς θα πιείτε το θέλετε ή όχι.

Ένας Θάνατος σκέτος, χωρίς τα κοράκια της οθόνης, χωρίς τα 300 κοράκια του Όθωνα, χωρίς τα φλας, χωρίς τις εμετικές μεγαλοστομίες των ανύπαρκτων, χωρίς ΤΕΛΟΣ.

Οι μόνοι άτυχοι σε αυτή την παράσταση είναι οι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που χωρίς να το επιλέξουν ζούν μέσα στην φωτιά της εκδίκησης και στους καπνούς του Εθνικού εξευτελισμού.

Κράτος; στα μούτρα σας, Δημοκρατία για γέλια και χάχανα.

Στην άκρη του πεζοδρομίου ένα Έθνος νεκρό, μιά μάνα που λυγίζει και καταριέται τους Άσπρους και τους Μαύρους με τα καλυμένα κεφάλια και ο κάθε περίεργος να τραβά φωτογραφίες την αγωνία, την καταστροφή και την φωτιά που σιγοκαίει τα τελεταία αποθέματα Ελπίδας και χαμόγελου που έχει αυτός ο Υπερήφανος λαός...οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Σύννεφα μαύρα χωρίς μιά βροχή που θα ξέπλενε το αίμα που χύθηκε, θα παρέσυρε τα αποκαΐδια και τις στάχτες μιάς πόλης που έχει Ένδοξο Παρελθόν, άμοιρο Παρόν και Πεθαμένο Μέλλον.

Οι λέξεις δεν αξίζουν τίποτα αν δεν ακούς τα ουρλιαχτά της ψυχής σου.

Οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα αν δεν βρίσκουν τον εαυτό τους. Άδεια κορμιά μέσα στις πόλεις πετούν πέτρες, ανάβουν φωτιές, κόβουν το νήμα της Ζωής και κατρακυλούν στην Άβυσσο. Το αίμα χύθηκε, η Ψυχή του παιδιού ξεσπιτώθηκε και ψάχνει την σωτηρία στον Άδη, κάποιος θα πληρώσει για αυτό ε και; Ε ΚΑΙ; Ε ΚΑΙ; Τι θα αλλάξει ρε; Τ ι μπορείτε να αλλάξετε Ε; Τι θα βγεί από τα στόματά σας αν τα ανοίξετε, Ε; Ποιός Θεός θα σας σώσει, Ε; Ποιά κόλαση σας πρέπει, Ε;

Η πολιτική και οι πολιτικοί σε τούτο τον τόπο είναι νεκροί και κανείς δεν τους έχει πεί ακόμα;

Το χάος ήλθε να βάλει σε τάξη ο Θεός και μετά Δέος. Αυτοί ήλθαν και στο όνομα του Θεού μας προσφέρουν το ΧΑΟΣ. Και μέσα σε αυτό πανηγυράκι του Τρόμου ο καθένας με το ντέρτι του. Ο ένας τις ακροαματικότητες , ο άλλος την Ταξική πάλη και το Κεφάλαιο, ο τρίτος τα Ξένα συμφέροντα και ο επόμενος τον καημό του για την Μεγάλη καρέκλα στου Όθωνα το σπίτι.

Είστε το τίποτα, έχετε χάσει τον εαυτό σας και δεν μπορείτε να τον βρείτε με τίποτα.

Καταργηθείτε από μόνοι σας γιατί το Μέλλον δεν σας δέχεται με τίποτα.

Του είστε άκρως Ανεπιθύμητοι. ΛΑΜΨΗ, ΚΡΟΤΟΣ, ΑΙΜΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ και πάλι ΦΩΤΙΑ, ΚΑΠΝΟΣ, ΒΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ. Ένας κύκλος που δεν έχει κέντρο γιατί πολυ απλά το κέντρο θάφτηκε στις στάχτες της Γενιάς μας.
Σας παρακαλώ πολύ βάλτε φωτιά στα σπίτια σας αφού πρώτα κλείσετε τα παράθυρα για να μην βλέπετε έξω το Αίσχος. Ένα Αίσχος που σας καλεί να χτίσετε τοίχους για να μην μπαίνει μέσα το Φως του ήλιου, της Ανθρωπιάς. Ένα Αίσχος που δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε τον ΧΑΜΕΝΟ εαυτούλη σας μέσα στο σκοτάδι του Εγωϊσμού σας.

Μιά ευχή μόνο.....

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!