Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2007

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ


Το κρανίο σερβίρει όλες τις γεύσεις. Υπάρχει μιά γεύση όμως που μου αρέσει περισσότερο και την δημιουργώ συνέχεια. Είναι αυτή που αγγίζετε με την γλώσσα του μυαλού σας στα 11 τελευταία συμπόσια που έχω οργανώσει για εσάς. Πολύ σκληρή γεύση, καλομαγειρεμένη είπαν οι φίλοι μου αλλά πολύ ανατρεπτική και προκλητική. Προκαλεί το κατεστημένο της ήπιας τροφής και του γρήγορου φαγητού που σερβίρετε απλόχερα σε όλο τον κόσμο. Συναντηθήκαμε στην γνωστή καφετέρια "Ο" για να τα πούμε όπως σχεδόν κάθε απόγευμα . Πιστεύουν ότι θα έχω πρόβλημα με τις Αρχές της Μαγειρικής που επιμελούνται όλα τα συμπόσια και τις τροφές του μυαλού. Ίσως καταλήξω σε μία απομονωμένη περιοχή με συγκεκριμένη δομή και για μεγάλο χρονικό διάστημα, μου είπαν χαριτολογώντας. Επίσης μου ανάφεραν ότι τα συμπόσιά μου έχουν μεγάλη ποσότητα και θα έπρεπε να τα σερβίρω σε 2 δόσεις. Τους εκτιμώ μα δεν μπορώ να γίνω αυτό που επιθυμούν. Εύχομαι να καταλάβουν ότι η τροφή που παράγει ο καθένας μας έχει την γεύση του δημιουργού της και την δυναμική του. Αν αλλοιώσω την γεύση ή την σύσταση της δεν θα είμαι πλέον ο δημιουργός της, αλλά αυτός που απλά την μεταφέρει και την σερβίρει στο τραπέζι του μυαλού σας. Αγαπώ αυτό που κάνω. Μου αρέσει να τρέφω το μυαλό σας και θα προσπάθω πάντα να το κάνω καλύτερα από την προηγούμενη φορά αλλά, μαγειρεύω και σερβίρω αυτά που με εμπνέουν περισσότερο. Και αυτά είναι: Το Ψέμα, Η Αδικία, Η Δυστυχία, Η Ψυχή, Το Όνειρο, Ο Νόμος, Το Πάθος, Ο Έρωτας, Η Δικαιοσύνη, Η Τιμή, Η Ελευθερία, Η Αξιοπρέπεια, Ο Φθόνος, Η Ζωή, Ο Θάνατος και Η Αλήθεια. Σας Ευχαριστώ πολύ Φίλοι μου ΜιΛαΧ. Όπως βλέπετε έχει μιά πιό γλυκιά γεύση το σημερινό γεύμα που σας σερβίρω και είναι σε μικρή ποσότητα για να μην κουράζω το πολύτιμο κρανίο σας και τα κοφτερά δόντια της κρίσης σας.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2007

"ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΟ"


Η γιορτή. Οι καλεσμένοι. Ο χώρος γεμάτος χαρά και καλή διάθεση. Μουσική γλυκιά, Ερωτική και χαμηλός φωτισμός. Τι γιορτάζουμε αλήθεια; Ποιός είναι ο εορτάζων; Ονομαστική εορτή; Γενέθλια επέτειος; κάτι τέτοιο πρέπει να είναι γιατί θυμάμαι ήταν το ίδιο σκηνικό 365 ημέρες πριν. Τώρα που θυμάμαι καλύτερα -και σε αυτό με βοηθά το έντονο κόκκκινο φώς που επικρατεί σε αυτή την γιορτή-αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Ακούω πολλά γύρω μου, δεν μπορώ να εστιάσω την αλήθεια του γεγονότος. Κάποιος είπε την λέξη "Έρωτας" για αυτόν γιορτάζουμε μου είπε κοιτώντας με με δισπιστία, σαν να μην πιστεύει ότι δεν ξέρω για αυτή την γιορτή. Είμαι ειλικρινά απορημένος. Τον Έρωτα γιορτάζουμε; Μόνο για μία ημέρα του χρόνου; Είναι ο Έρωτας ημερήσια γιορτή ή Θεός. Θεός! μου ψυθιρίζει η σκέψη μου και συμφωνώ απόλυτα!!! Είναι Θεός, Ζωοδόχος, Αυτόφωτος, γεμάτος παλμό, ζεστό Αίμα, ταχύτητα, φαντασία, δυτατό χτύπο στην καρδιά, σφίξιμο στο στομάχι, ανατριχίλα στα κύτταρα και μία γλυκιά ζάλη στο μυαλό!!! Και τον γιορτάζουμε μόνο για Μία ημέρα; Τον τιμούμε μόνο μία ημέρα στο πρόσωπο του αγαπημένου προσώπου; Γιατί συμβαίνει αυτό, Ε; Κάποιος το επέλεξε έτσι; και Εμείς τι ακολουθούμε τυφλοί και απαθείς; Έτσι τιμούμε ένα Θεό; Μήπως κάποιος αυξάνει τον πλούτο του με αυτό το ημερήσιο πανηγύρακι; Διάφοροι τρόποι να πουληθούν διάφορα άχρηστα συνθετικά και πολλά λουλούδια για να διανθίσουν την "γιορτή". Όχι, Δεν, Μην!!! Γιορτάζουμε τον Θεό "Έρωτα" κάθε ημέρα του χρόνου διότι αγαπούμε κάθε ημέρα του χρόνου, κάθε ώρα, κάθε λεπτό!!!
Όχι στο Εμπόριο των συναισθημάτων!!! Δεν θέλουμε Στημένο σκηνικό για να παίξουμε τον ρόλο του "Ερωτευμένου"!!! Μην κλειδώνετε τον "Έρωτά σας στις 14 Φεβρουαρίου"!!! Περπατήστε πιασμένοι χέρι-χέρι κάθε βήμα της ζωής και ακολουθήστε τον έντονο χτύπο της καρδιάς κάθε λεπτό. "Κάνετε Έρωτα όχι Εμπόριο", "Χαρίστε Αγάπη όχι συνθετικές καρδούλες και αρκουδάκια"

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ


Η Εξουσία των Δυνατών είναι Ένοχη και Αιμοβόρα. Απαιτεί να τρέφεται με αίμα και συνειδήσεις ανθρώπινες. Άν δεν έχεις Θεϊκή καταγωγή θα υποκύψεις. Έχεις να παλέψεις λυσσασμένα με τους 3 πειρασμούς, πιστούς υπηρέτες της Εξουσίας. Την Γοητεία που σου χαρίζει η εξουσία πάνω στους τους άλλους, τους μικρούς υπηρέτες, ξέρεις. Τις μισάνοιχτες Πόρτες που σε καλούν σαν τις "Σειρήνες τον Οδυσσέα" να τις περάσεις και να μπεις σε ένα άλλο Παράδεισο και την Δύναμη να ελέχγεις και να έχεις δικαίωμα στο σώμα, την ψυχή και την σκέψη κάποιων πλασμάτων. Θα σου κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Θα εξατμίσει τις ηθικές αναστολές σου και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ίσως, τρέχει μέσα στις φλέβες σου. Ο Έρωτας θα υποτιμηθεί από το συνειδητό σου και η εξαγορά των σαρκικών απολαύσεων θα γίνει κάτι απλό στην καθημερινότητά σου. Ο οίκτος, η ντροπή, ο ενδοιασμός, δεν έχουν θέση στο κρανίο σου ούτε στην οικία της ψυχής σου. Ζείς στον κόσμο του Ασυνείδητου. Δίχως όρια και φραγμούς!!! Τι δεν είναι δικό σου; Μπορείς να το αποκτήσεις!!! Ποιός δεν σε υπακούει; Μπορείς να τον κάνεις να σε υπακούσει. Πού υπάρχει όριο για τους άλλους; Δεν υπάρχει για εσένα!!! Έχεις ανθρώπινη καταγωγή. Μήπως το ξέχασες;;; Έχεις αρχή, μέση και τέλος!!! Μήπως δεν στο έχουν επισημάνει αυτό;;;
Γιατί δεν υπακούς στην 7η Εντολή;;; “ου μοιχεύσεις”. Θέμα μνήμη ίσως, απώλεια σεβασμού; Υπερωψία; Εγωκεντρισμός με τάσεις Εξουσίας και παράβασης των Θείων Εντολών; Όπως και να το ονομάσεις, όλα αυτά τα συμπτώματα στα προκάλεσε η Εξουσία των Δυνατών που είναι Ένοχη και Αιμοβόρα. Μία παραλλαγή του υιού της αρρώστειας αυτής είναι η Εξουσία του Δημοσίου που είναι εξίσου επικίνδυνη Ένοχη και αιμοβόρα. Αυτή που προκαλεί μέχρι και τον Θάνατο σε Δημόσιο Άρχοντα-λειτουργό!!! Φρικτό δεν είναι;;; Μέχρι και οι Ανώτατοι Άρχοντες βρίσκονται δίπλα στον ασθενή και τον συμπονούν, τον τιμούν!!! Αυτοί που είναι μολυσμένοι από την ίδια ασθένεια μα δεν έχουν αποθάνει ακόμα... Για ποιόν λόγο;;; Επειδή απέκτησε αυτό που δεν ήταν δικό του;;; Ίσως γιατί δεν είχε σεβασμό και αξιοπρέπεια όταν θα έπρεπε;;; Έχεις Ανθρώπινη καταγωγή και μην το ξεχνάς αυτό ούτε για μιά στιγμή. Θα ρουφήξεις αίμα για αυτήν, θα κατασπαράξεις όνειρα απλών ανθρώπων για αυτήν, θα μολύνεις συνειδήσεις για αυτήν και θα κερδίσεις δύναμη καταστροφής, διαστροφής, Υπέρβασης Ηθικών κανόνων και όλα αυτά μέσα στην ροή του χρόνου θα θρέψουν κάποιον έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή, να μεταμορφωθεί σε Δήμιό σου και να σου χαρίσει τον Θάνατο και μόνο αυτόν. Κάποιοι έχουν κάνει το εμβόλιο της Θείας Δίκης και μου είπαν ότι, μόνο με αυτό σταματάς την αρρώστεια της Εξουσίας. Δείτε, Εξουσία Δημοσίου και Υπέρβαση Ηθικών κανόνων και 7η Εντολή και Αιμοβόρα και Ένοχη;;; Μήπως σας θυμίζουν μιά ανθρώπινη ιστορία που γράφτηκε με αίμα στην πόλη της Θεάς Αθηνάς; Σωπάστε για λίγο και ακούστε την κραυγή των παιδιών!!! Δεν θέλουν να ζήσουν στον κόσμο της Εξουσίας που τρέφεται με Αίμα και Ανθρώπινες αδυναμίες. Θέλουν ένα κόσμο γεμάτο με παιχνίδια, χαμόγελα και Αγάπη!!!

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!