Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ε*ΝΑΣ Ρ*ΑΓΙΑΣ Τ*ΡΕΛΑΘΗΚΕ

Επιτέλους Τέλος στην αηδιαστική υποκρισία σας και το ξεκατινιασμένο οδυρμό σας, για την Δημοκρατία που τόσα χρόνια βιάζεται και όμως αυτή στέκει όρθια πάνω στα μάρμαρα του Παρθενώνα και αγναντεύει προς το Σούνιο τον μεγάλο αδελφό της Σεβασμό να έρχεται και ποτέ να μην φτάνει σε τούτη εδώ την χώρα.
Η Δημοκρατία χωρίς τον Σεβασμό έχει καταντήσει μία πόρνη στα χέρια του κάθενα σας. Εσείς μιλάτε για την ελευθερία του λόγου που τον μόνο λόγο που αρθρώνετε όλα αυτά τα χρόνια είναι οι ευχαριστίες προς Βουλευτές, Υπουργούς, κομματάρχες, κολλητούς, συνδικα-ληστές (δεν είναι ορθογραφικό λάθος) για την Υπέρτατη χάρη που σας έκαναν να μπουκάρετε σε μία θεσούλα του Δημοσίου. Εκεί που δένετε για πάντα την καριέρα σας και την αφήνετε να βόσκει ανέμελη καλείστε να υπηρετήσετε το Δημόσιο συμφέρον και τους Έλληνες πολίτες.
Πως είπατε; Παρέχετε υπηρεσίες ποιότητας σε Έλληνες πολίτες; Και πότε πολεμήσατε εσείς το τέρας της γραφειοκρατίας ρε μάγκες; Πότε βγήκατε στους δρόμους για τις διαδικασίες που ευλαβικά ακολουθείτε και όχι για τους μισθούς σας και τα συνδικαλιστικά δικαιώματά σας. ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ. Πάντα το πορτοφόλι σας, το ωράριο, την άδεια, το επίδομα, τις εκλογές σας κοιτάγατε να υπερασπίσετε ΠΑΝΤΑ ρε ραγιάδες του κάθε Βουλευτή, Υπουργού, κομματάρχη, κολλητού, συνδικα-ληστή. ΠΟΤΕ του Έλληνα πολίτη που ζητά την υπηρεσία σας, αυτού που πλήρωνε και κινούσε το χρήμα του για να μαζεύει το Κράτος και να σας ταίζει.
Από τις εκατοντάδες χιλιάδες σαφώς και κάποιοι είναι Σωστοί, Τίμιοι και με Σεβασμό για τον Έλληνα πολίτη και την δουλειά που κάνουν αλλά είναι τόσοι λίγοι μπροστά σας που εσείς φαντάζεται με επιδημία σήψης και αυτοί με τα χαπάκια της θεραπείας. 
Τι ειρωνεία; στο σχολείο δεν μάθατε ποτέ την κτητική αντωνυμία "μας" όπως Πατρίδα μας, Εθνικό συμφέρον μας, καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, καλύτερες υπηρεσίες για τους πατριώτες μας, το καλύτερο Όλων μας. Παντού, όπου και να σας ψάξει κάποιος για να σας περιγράψει αντικρύζει ένα τεράστιο "ΜΟΥ". ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ, ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ, ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΟΥ, ΜΕΣΟΝ ΜΟΥ και τελικά κάθε "ΜΟΥ" απέναντι και κόντρα σε όποιο "ΜΑΣ".
Καταντήσατε κάθε Δημόσια Υπηρεσία μας σε μια φωλιά Ιδιωτικής εξυπηρέτησής σας και επιβίωσής σας. Να μην ξεχάσω να σας ρωτήσω γιατί βγάζετε αφρούς κάθε φορά που κάποιος τολμά να μιλά για την λεγόμενη "Άρση Μονιμότητας". Ίσως δεν γνωρίζετε ότι σε κάθε Δημόσια Υπηρεσία  πρέπει να παράγεται Υπηρεσία υψηλής ποιότητας και όχι πλούτος!!! Ο πλούτος είναι για τις Ιδιωτικές υπηρεσίες όπου σαφώς δεν υπάρχει η έννοια της "Μονιμότητας".
Προφανώς σας έχουν παραπλανήσει και νομίζετε ότι ο συνδυασμός Μονιμότητας και Πλούτου είναι μια χαρά, Νόμιμος Ηθικός και  Εθνικά συμφέρον. Νομίζω ότι πρέπει να σας λυπάμαι που εδώ και 60 χρόνια ζείτε μέσα σε αυτή την παραπλάνηση και υποφέρετε αναζητώντας τον δρόμο της αλήθειας και της Αρετής. Εσείς είχατε όνειρα να υπηρετήσετε τον Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό και να που εγκλοβιστήκατε μέσα στην Εγωπάθεια τον Πλούτο και τα υπόγεια σχέδια των Πολιτικών Αρχόντων που σας έχουν επιλέξει για να εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς.
Έχετε καταλάβει ότι είστε παιδιά του βρώμικου Πολιτικού συστήματος; Έχετε καταλάβει ότι κρύβεστε πίσω από τον Υπεργίγαντα εγωισμός σας; Έχετε καταλάβει ότι αυτά που παράγετε ως υπηρεσίες δεν θα πουλιόταν σε καμία αγορά υπηρεσιών του κοσμού και όμως εσείς φαντάζεστε ότι είστε απολύτως απαραίτητοι για να λειτουργήσει τούτη εδώ η Πατρίδα;  
Εφόσον παρέχετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, είστε αδιάφθοροι, τίμιοι, συνεπείς στις υπηρεσίες σας, Εθνικά συνειδητοποιημένοι, ταγμένοι στην προάσπιση του Εθνικού συμφέροντός ΜΑΣ, άρτια καταρτισμένοι και παραγωγικοί τι φοβάστε και δεν στέλνετε στο διάολο την καρεκλοκρατίας σας; Υπάλληλοι με όλα αυτά τα προσόντα θα ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ σε κάθε κράτος και εμείς οι πολίτες θα είμασταν η πιο ισχυρή εγγύηση για την θέση σας. Μήπως γνωρίζετε τι διαφορά υπάρχει; Να εξαρτάσε από ένα διεφθαρμένο προιστάμενο, εφήμερο ΜΕΣΟΝ ή να έχεις στο πλευρό σου 10 εκατομμύρια συμπολίτες σου. Αυτό και αν είναι ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ!!! Αυτό και αν είναι σιγουριά!!!
Άρα οι αφροί σας είναι απόλυτα φυσιολογικοί εφόσον δεν έχετε κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Τρέμετε γιατί είστε γεμάτοι αδυναμίες και ελλατώματα, χαμηλής ποιότητας, ανεπαρκείς και ακριβοί. 
΄Οποιος δεν ανοίγει την Δημόσια είσοδο κάτι κρύβει. Σίγουρα δεν κρύβει την αλήθεια, κάτι άλλο κρύβει και έτσι δίνει το δικαιώμα σε όποιον ψάχνει το ψέμα να χρησιμοποιεί ΒΙΑ για να ανοίξει αυτή την πόρτα, βλέπε Ε.Ρ.Τ...και όποιο άλλο Δημόσιο φρούριο επιθυμείς.
Η  πόρτα...είναι ανοιχτή αλλά η Δημοκρατία απελπιστικά κλειστή...


55η στροφή Με τα μάτια τους γυρεύουν Όπου είν’ αίματα πηχτά, Και μες στ’ αίματα χορεύουν Με βρυχίσματα βραχνά. Αγαπάτε Αλλήλους και Ζείτε σε Παραλλήλους!!!