Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Το καράβι βουλιάζει και ο ναυαγός σιωπά

Η Xώρα μας έχει λήξει οικονομικά. Τελεία και Παύλα!!! Το Mείον είναι το πρόσημο που περιγράφει σε κάθε κατεύθυνση την πορεία που μπορείς διαλέξεις. Οι Δημόσιες υπηρεσίες και Οργανισμοί που ήταν οι Ιερές Αγελάδες του Έλληνα, ΜΕΙΟΝ.  Το Κοινωνικό Κράτος, ΜΕΙΟΝ. Νοσοκομεία, ΜΕΙΟΝ. Σχολεία, Πανεπιστήμια, ΜΕΙΟΝ. Η Ελληνική Κοινωνία, ΜΕΙΟΝ. Ηθικό ΜΕΙΟΝ. Αντοχή για περισσότερη κοινωνική δυστυχία, ΜΕΙΟΝ. Κάπου γίνεται λάθος, κάπου δεν ξέρουμε που πάμε και κάπου βρίσκεται ο τοίχος που θα σκάσουμε πάνω του μεγάλη φόρα και τότε..... Τότε θα γίνουμε 1000 κομμάτια και ρημάδια!!! Από την άλλη μεριά οι Δανειστές δεν πείθονται λέει και θέλουν περισσότερα μέτρα. Μέτρα και Σταθμά δεν υπάρχουν πια. Η οργή έχει πλέον γίνει καθημερινή και μάλιστα με στόχο πολιτικά πρόσωπα. Όσο χρησιμοποιούνται αυγά και γιαούρτια για όπλα πάμε καλά έως οικολογικά θα έλεγα. Αν όμως αρχίσει να κυλά αίμα στα πρόσωπα των ανθρώπων τότε......Τότε θα έχουμε χάσει τον Πόλεμο με τον Όλεθρο της Ανθρώπινης ύπαρξης. Χωρίς τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο θα καταντήσουμε ως όντα χωρίς πρόσωπα. Κτήνη φρικαλέα δηλαδή. Και τι θα γίνει για να παράγουμε κάτι που θα μας δώσει ΣΥΝ σε κάτι;;; Πως θα παράγουμε Σεβασμό;;; Πώς θα παράγουμε Ανθρωπιά;;;; Πώς θα παράγουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη;;;; Πώς θα παράγουμε Ελπίδα για το Μέλλον;;;;
Φταίω εγώ που πανηγυρίζατε ρε;;;;;;; για το Χρηματιστήριο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, για το κλέψιμο των Φόρων από τους φοροφυγάδες, για τους τρελούς μισθούς κάποιων Δημοσίων υπαλλήλων, για τους 3,4,5 μηνιαίους μισθούς  κάποιων σε θέσεις φαντάσματα, για τις Μη Κυβερνητικές οργανώσεις που έπιναν τις Επιχορηγήσεις χιλιάδων Ευρώ σαν το νερό χωρίς κανένα παραγόμενο έργο, για τις μίζες Υπουργών και Παρατρεχάμενων, για την εκπαίδευση των Ελλήνων  να σπαταλούν -αυτά που ποτέ δεν είχαν και ποτέ δεν θα αποκτήσουν -από τις Ελληνικές Τράπεζες με την ξεδιάντροπη ανοχή των Ελληνικών Κυβερνήσεων, για τις Εκλογικές νίκες των Κυβερνώντων τα τελευταία 40 χρόνια.
Ποιον θα παραμυθιάσετε για να έλθει να επενδύσει εδώ ρε κορόιδα;;; Κανένας δεν αγοράζει το καράβι που βουλιάζει. Απλά σου ζητά να ξεπουλήσεις τα πάνΤα σου για μιά θέση στην λέμβο της Σωτηρίας χωρίς να σου εγγυηθεί ότι θα φτάσεις στην ακτή σώος!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΝΑΥΑΓΟΙ, ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ!!!

Εγώ λέω: Αυτός που δανείζει έχει Δύναμη και αυτός που δανείζεται έχει Ανάγκη. Άρα όσο δανείζεστε από τους Δυνατούς θα έχετε Ανάγκη και όσο έχετε Ανάγκη θα ακολουθείτε χωρίς ανάσα ότι σας προστάζουν!!!!!!
Μου μοιάζει η Χώρα μου σαν τον ναρκομανή που πουλά ότι έχει και κλέβει ΟΤΙ ΒΡΕΙ από την μάνα του και τα παιδιά του για λίγα ευρώ μέχρι την επόμενη δόση του που θα του δώσει μια-δύο μέρες ζωής ακόμα. Και μετά;;;.... δεν ζει για το μετά. Ζει μόνο για την επόμενη δόση.

Το καράβι βουλιάζει και ο ναυαγός σιωπά.
Ο ήλιος σβήνει και η ψυχή πετά.
Τα δάκρυα μες την βροχή δεν φαίνονται.
Η οργή και ο λαός δεν θα ελέγχονται... Roman Arena said

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

1 σχόλιο:

Αιθεροβάμων είπε...

Οι πολιτικοί φεύγουν πρώτοι από το πλοίο όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι.