Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2007

ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ


ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΣΑΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ. ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΞΑΝΑ.
ΟΛΗ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΝΕΙΡΑ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΛΑΘΗ, ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΞΕΧΝΩ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΒΙΚΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΚΛΑΜΑ ΣΕ "ΠΑΚΕΤΟ", ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΤΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΗΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ 45ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

1 σχόλιο:

mmrio είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ---
Η ΚΑΘΑΡΣΗ