Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2007

Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΔΗΣΗ


Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΤΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ. ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΒΟΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΚΟΝΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΦΩΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΕΝΤΑΣΗ, ΨΕΥΔΗ, ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΕΡΑΣ-ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΡΟ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗ-ΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ!!! ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!! ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Ο ΔΑΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΤΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ, ΤΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΥΝ. ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΜΙΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ Η Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΝΤΟΜΗ, ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ, ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ, Ο ΔΑΜΑΣΤΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΤΙΜΕΣ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: