Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007

Η ΤΣΙΚΝΟ-ΠΕΜΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ


Τίμα τον Πατέρα σου και την Μητέρα σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης της αγαθής ης κύριος ο θεός σου δίδωσιν σοι.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πολλοί την διδάχθηκαν στο σχολείο από το μάθημα των Θρησκευτικών αλλά δεν την ακολουθούν στις ημέρες μας ή την αγνοούν παντελώς. Άρα αγνούν και την λέξη Τιμή που σχετίζεται με την Ανθρώπινη ζωή. Την άλλη έννοια της τιμής του προϊόντος, των υπηρεσιών, των διευκολύνσεων, των μέσων, της εξαγοράς συνειδήσεων την γνωρίζουν πολύ καλά και πάρα πολύ καλά την διαχειρίζονται!!!
Η τιμή του Ανθρώπου έχει πέσει σήμερα πολύ χαμηλά διότι υπάρχει μεγάλη προσφορά. Αναλογιστείτε, 6.5 δισεκατομύρια Άνθρωποι ζούν στον πλανήτη μας, οπότε δεν αξίζει και πολλά η Ανθρώπινη ζωή. Φτηνή και αναλώσιμη χωρίς ιδιαίτερη Αξία.
Την συναντούμε σε πολλά χρώματα, μεγέθη και έτος παραγωγής.
Όπως τότε στους Δίδυμους που δεν τους κάηκε κανένα καρφί γιατί μερικές χιλιάδες έχασαν την ζωή τους για να πάνε καλά οι δουλειές των Αφεντικών στην Ανατολή.
Τι αξία να έχει άραγε η ζωή 21 Ανθρώπων που σαν σήμερα 8 Φεβρουαρίου το έτος 1981 έχασαν την ζωή τους, επειδή είχαν την ατυχία να αγαπούν το ποδόσφαιρο και γιατί κάποιοι δεν είχαν παρακολουθήσει το μάθημα των Θρησκευτικών που έλεγα λίγο πριν. Αιωνία η μνήμη όλων των Ανθρώπων που έχασαν, χάνουν και θα χάσουν την ζωή τους γιατί κάποιοι Άλλοι το μόνο που γνωρίζουν από την Πέμπτη "Εντολή της Παλαιάς Διαθήκης" είναι η Τσικνοπέμπτη!!! Ως κτήνη καταβροχθίζουν κρέας μαγειρεμένο, πίνουν κρασί και μετά καυχόνται ότι (Έσκασαν στο Φαΐ!!!).
Θεέ μου, μακάρι να ήταν κάθε ημέρα Τσικνοπέμπτη και Αυτοί οι Απάνθρωποι να καταβροχθίζουν κρέας μαγειρεμένο!!! θα γλίτωναν όλοι οι άλλοι Άνθρωποι και δεν θα έχαναν την ζωή τους έτσι απλά, επειδή έχουν μικρή αξία ή καθόλου αξία σύμφωνα με την Απαξιωτική φιλοσοφία τους και το δόγμα του "ΕΓΩ".
Σας παρακαλώ Μοσχάρια Φάτε τους ανθρώπους, αρνάκια Φάτε τους ανθρώπους, κατσίκια Φάτε τους ανθρώπους, πρόβατα Φάτε τους ανθρώπους. Εδραιώστε και εσείς την δική σας ΤσικνοΑπανθρωπιάδα για να γλεντάτε και εσείς όπως Αυτοί σε βάρος σας.
Αν δεν Τιμάτε τον Πατέρα και την Μητέρα σας Πώς θα Τιμήσετε τις ζωές των άλλων Πατέρων, Μητέρων και των Τέκνων τους, Ε;
Τι είναι πιό δύσκολο;
Να αμαρτήσεις 1000 φορές ή να μην αμαρτήσεις Μία φορά;
Για να κρατήσεις μιά Αξία ζωντανή πρέπει να την ρίξεις στην Ερήμο της Απανθρωπιάς...

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: